Semestermood och silkeslent hår

∼ Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko ∼

wella-7

.

.

Något jag alltid brukar passa på att göra när jag kommer till Lofsdalen är att pyssla om mig själv en smula. Det har blivit som en rutin att alltid börja vistelsen här uppe med en lång skön dusch med kroppsskrubb, hårinpackning osv. Det är en så härlig start på ledigheten att liksom duscha av sig stan och jobbet och vardagsstressen.

.

.

wella-2

Någon mer än jag som har ”trollhår” på morgonen?

.

.

Jag börjar med att tvätta håret minst 2 gånger, ibland 3. Gör jag det 3 ggr så tar jag bara en yttepytte liten klick sista gången och ändå blir skummet stort och löddrigt, då känns det verkligen hur rent det är. Ni vet hur det kan vara med den första tvätten när man har huvudet fullt med spray och torrschampo och allehanda andra produkter. Blir nästan inget lödder alls… Jag har haft samma schampo i många år, och alltid sagt att det är det enda jag tål (får kliande rödflammig hårbotten av allt annat jag provat).

.

.

 

För ett tag sedan fick jag tips från en frissa jag känner om att prova Wella Sp Balance Scalp (som finns att köpa här) till min känsliga hårbotten. Egentligen gick jag med på att köpa det bara för att jag ville ha den stora flaskan (på hela 1 liter) med den stora pumpen som man kan köpa till här, hehe. Tänkte att det skulle vara så himla smidigt i duschen. Lite trött på alla mindre flaskor som tar slut så snabbt bara för att det kommer ut en helt onödigt stor mängd varje gång man vänder dem upp och ned. För att inte prata om hur irriterande det är när flaskan ligger på golvet när man kommer in i badrummet på morgonen och innehållet flutit ut i en fin stril rakt ned i golvbrunnen… Hur som haver så visade det sig att det här schampot för känsliga hårbottnar faktiskt är kalasbra och att jag tål det, kors i taket! Dessutom luktar det ”frisersalong”. Bara en sån sak, att gå omkring och lukta frisersalong hela dagarna är inte så tokigt, vem vill inte det liksom?

.

.

wella-3 wella-4

.

.

Nåväl efter omsorgsfull shamponering blir det alltid någon slags hårinpackning eller ”mask”. Köpte med mig Luxeoil Keratin Restore (som finns att köpa här) upp hit den här gången, den bygger upp hårstrået vilket måste vara bra. Den kan också med fördel användas ihop med Luxeoil Reconstructive Elixir (här hittar du den). ”Elixiret” ska fördelas i håret när man torkat det för bästa effekt. Jag passade på att köpa den också, och faktiskt även en Keratin Boost (säljs här). .

.

.

wella wella-6

.

.

Nu när jag har provat den här masken och elixiret och keratin boosten, måste jag säga att det är kalasbra grejer! Frisersalongdoften går igen i både masken elixiret och keratin boosten, love it. Och håret blev silkeslent på riktigt. Så skönt att gå omkring här uppe med känslan av att komma direkt från frissan förutom stylingen då! För här är det au naturel som gäller 99% av tiden. Ibland piffar jag till håret med fön och lockar och sådant, oftast om jag ska vara med på bild, som tex den första i det här inlägget, hehe, men det är en annan historia. Förresten, passa på att köpa hem hårvårdsprodukterna nu med en gång, det är nämligen 20% rabatt på allt just nu! Hur bra?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: