Så enkelt stylar jag mitt hår

∼ inlägget i samarbete med och annonslänkar till Lyko.se ∼

smink-24

.

.

På väg upp hit till Lofsdalen stannade vi till i Falun för att köpa en hårtork. Väl inne i butiken hittade jag en lockgrej som jag länge tänkt köpa, men inte kommit mig för att göra. Det är en sån där locktång som bara är som en varm stav som man lindar hårslingor runt. Om ni förstår vad jag menar?

.

.

smink-10

.

.

Himla bra grej faktiskt! Superenkel att använda och snabbt går det att jobba sig genom hela håret för man kan ta ganska tjocka slingor hår. Det är föresten att föredra eftersom det då blir stora fina vågor istället för små lockar som det lätt blir när man lockar med plattång som jag gjort fram till nu. Fattar inte att jag inte köpt en sån här tidigare… Jag köpte min på Net on Net i Falun, men den finns även här såg jag nu.

.

.

smink-9

.

.

När hela håret var gjort lät jag det bara vara några minuter innan jag först drog fingrarna genom det, sedan väntade jag ytterligare ett litet tag och så tog jag och borstade igenom hela håret. Det blev precis lagom mycket vågor efter det tycker jag. För att få lite stadga till hela härligheten sprayade jag över lite lätt med hårspray.

.

.

smink-11

.

.

Wellas Dynamic Fix, som finns här, är ett perfekt hårspray, luktar ljuvligt och känns lätt och fint i håret. Inte alls sådär tungt hårt och klibbigt som vissa andra sprayer kan vara. Imorgon ska jag testa torrschampot (finns här) och det ska visst vara näst intill beroendeframkallande 🙂 Tänk en sån volym man kan få till med ett torrschampo, och tänk så skönt att man nu för tiden kan hoppa en schamponering och ändå se fräsch ut. Det är inte så många år sedan jag testade torrschampo för första gången.

.

.

Som ni ser är mitt hår väldigt glansigt och fint nu, jag har efter den här behandlingen använt några pumpduttar av Wellas Shine Define leave in balsam (finns på 40% rea här). Själva krämen ser ut som pärlemor när man har den i handen, så det är inte så konstigt att håret faktiskt glänser på riktigt!

.

.

Lyko har 3 till priset av 2 på både Wella och Sebastian just nu, så det är minst sagt läge att fylla på hårvårdsförrådet med lyxiga produkter!

.

.

smink-25

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: