Smakprov från butiken

∼ innehåller reklam för min egen butik Studio 4 och annonslänkar ∼

smink-21

.

.

Söndag och det är dags för oss att åka hem. Tack Lofsdalen och lilla huset för den här vistelsen, det har varit underbart! Med nyladdade batterier ser jag nu fram mot veckan som kommer. Egentligen hade jag tänkt mig att vara i butiken varje dag den här veckan, men annat jobb kom emellan. Lite oklart vilka dagar jag kan hålla öppet så jag får återkomma om det helt enkelt.

.

.

Hur som helst så tog jag med mig några smakprov därifrån upp hit för att fota. Som ni vet kommer alla kläder och skor (ännu så länge) från Tullhuset, och jag säljer dem till outletpriser. Det är verkligen så mycket fint, och allt är förstås fina kvalitetskläder från märken som Valerie, Marella, Dondup, Twinset, Day, Apair, etc.

.

.

Kruxigast för mig just nu är att inte köpa allt till mig själv, haha! Som stövlarna på bilden, men jaaa, jag måste nog kanske ev köpa dem i alla fall. Alltså de är sååå himla fina och jag har flera par av dem så varför inte… De kommer från ASH och har kostat 3339 kr, jag säljer dem för 1000. Vidare har jag på mig en mjuk och gosig tröja (från Dondup) i extra fin merinoull. Den har kostat 4199 kr och jag säljer den för 700 kr! Säljer förstås också sjalen och kjolen och som sagt en massa andra finheter.

.

.

För er som inte har möjlighet att komma till butiken i Västerås (Skolgatan 4) har jag letat reda på liknade plagg i några olika webbshoppar.

.

.

smink-27

.

.

Mjukaste gosigaste tröjan! Soft Goat har en liknande i cashmir här 

Snyggt och välklätt med sjal till en enkel tröja tycker jag. Soft Goat har den här som matchar till tröjan

Kort användbar kjol har Filippa K en snygg här

Outletsidan Afound har liknade moccastövlar med liten klack här och utan klack här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: