Bh-toppen så himla användbar

∼ innehåller annonslänkar till Twilfit, Lindex och Lyko ∼

kläder-4

.

.

Ok, först tänkte jag fota den liggandes på bordet, sen tänkte jag ”äsch what the heck” och så satte jag på mig den och gav kameran till Magnus.

.

.

Så, nog om det, här kommer nu dagens tips BH-toppen eller T-shirt BH som den kallas!

.

.

Ni vet hur det är på vintern när man är svinblek (ok, jag har dragit upp orangefärgen när jag redigerade bilden så jag ser brunare ut än vad jag egentligen är). Inte är man jättesugen på att sätta på sig något med en djup urringning då inte. Förresten finns det en massa trevliga kläder där man känner att ”ooops, liiite väl urringat kanske” och så tänker man att man kanske kan ha ett linne under. Men det är inte alltid det funkar eller är så skönt. Det drar och blir knöligt och så kanske man inte ens äger det där fina linnet som man tänker sig att man skulle kunna ha under. Men nu finns alltså lösningen på det lilla i-landsproblemet i och med att bh-toppen gjort entré (eller så kanske det är jag som i vanlig ordning är sist på bollen).

.

.

kläder-8

”Smutsen” i pannan är inte smuts utan brännmärken från den här lockgrejen som jag inte kan leva utan nuförtiden 🙂

.

.

Hur som haver är bh-n hur skön som helst. Den ger ett rejält stöd och har fint formade precis lagom vadderade kupor. Superfin att som sagt var ha under en v-ringad tröja, klänning, blus eller kanske en kavaj. Bh-n finns här (och du, matcha med de här trosorna vet ja!) Vill man ha något liknade, men utan spets, kan man köpa den här bh-toppen. Lite mer vardag över den skulle jag vilja säga och tänk så användbar!

.

.

skärmavbild 2019-01-28 kl. 12.03.37

Lace laboratory

 

.

.

kläder-7

.

.

Förresten måste jag bara säga igen att jag är supernöjd med mitt hår. Perfekt längd och färg. Måste sköta om den nu så att den håller sig fräsch och fin. Här finns superbra tips på hur man håller håret blankt och friskt!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: