Att fynda en skidjacka i sin egen källare

∼ Innehåller annonslänkar till Ellos, Lindex och Peak Performance ∼

kläder-9

.

.

I säkert 5 år, eller kanske ännu längre, har jag tänkt köpa en ny skidjacka. Det har inte blivit av… Har varit för snål, inte hittat rätt, glömt bort det när det varit reor osv. I fjol köpte jag iofs en ny jacka i slutet av säsongen, men den funkar bara på våren när snön börjat smälta, inte när det är -15 grader. Jag köpte också ett par nya skidbyxor förra året, de första på 15 år så det var behövligt.

.

.

Inför den här resan blev funderingen på ny jacka åter aktuell. Var i Stockholm förra veckan och provade drömjackan. Alltså, på riktigt drömjackan. Men oh no, 13 000 kr för en jacka, inte en chans, men det var drömmigt att bara prova den (och hade jag haft råd hade jag köpt den på stört).

.

.

Moncler

 

.

Nu stod jag alltså utan ny jacka inför den här helgen och jag tänkte att, jaja, jag får väl ha min gamla jacka ändå. Det är inget fel på den men den går inget vidare ihop med mina kritvita skidbyxor eftersom den är typ gräddvit/creme med aprikosa (!) sömmar… Men nu hände det sig så att jag var nere i tvättstugan häromdagen och vad ser jag då, jo Lillans storasysters gamla skidjacka som hon inte använt på många år. Perfekt! Den fick åka med till fjällen. Inte lika stylish som 13 000 kronorsjackan, men snygg och fullt duglig för mig, och så var den helt gratis. Perfekt att kunna återanvända och undvika onödiga inköp (bra för miljön, bra för plånboken.

.

.

.

kläder-10

Mössan som är i perfekt loos fit och inte plattar till frisyren finns här, och på fossingarna sitter världens skönaste vinterskor – Uggs.

.

.

Så dagens tips får bli – Titta en extra gång bland dina kläder innan du köper nytt, bytlånas eller ta över dina jämnstora barns avlagda kläder om du har möjlighet. Och har du inte möjlighet till det, och verkligen behöver en nu vinteroutfit, då kanske det här är ett alternativ.

.

.

skärmavbild 2019-01-27 kl. 14.44.43

Jacka lyx här budget (med 30% rea) här

.

.

skärmavbild 2019-01-27 kl. 15.07.06

Mina skidbyxor finns här och här finns den andra varianten med ett lägre pris.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: