Vårt hem i Härjedalen

lofsdalen höst 2018

.

.

Gokväll gokväll

.

.

Bara ett kort hallå från mig idag. Vi har nyss kommit upp till Lofsdalen för en mysig helg på tu man hand. Champagnen står på kylning på trappan och kylen är fylld med lite godsaker från Ica i Sveg. Vi stannar alltid där och handlar inför första kvällen i stuga plus sådant som vi vet inte finns på Ica här uppe. Här finns tex ingen chark, men ett jättebra utbud ändå ska jag tillägga. Annat var det för 15 år sedan. Jösses vad allt har utvecklats här upp sedan dess.

.

.

Nåväl, som sagt så blir det bara ett kort inlägg från mig idag. Vi tog en promenad här på området precis när vi kom fram, och det var så skönt att röra lite på sig och insupa den höga klara luften, men nu ska jag ta ock duka fram här för det börjar allt att kurra lite i magen.

.

.

lofsdalen höst 2018-2 lofsdalen höst 2018-5

.

.

Vackra vita rosor får förgylla min fina vas från Lyngby (den finns här). Jag är alltid noga med att genast fylla vaserna med blommor och ställa örtkryddor på diskbänken när vi kommer upp. Det gör så oerhört mycket för hemkänslan, speciellt eftersom vi inte har några krukväxter här.

.

.

lofsdalen höst 2018-3

.

.

Den stora (eller det är faktiskt den mindre varianten, men den är stor ändå) glasvasen Pallo (finns här) på bordet vid soffan fyllde jag bara med vissnat gräs jag fann ute på tomten. Det blev fint och enkelt så.

.

.

Ha nu en härlig kväll, så ses vi imorgon igen! Och hörrni, ett litet tips bara, Cervera har halva priset på alla Margarethe skålset om 3 här just nu. De skålarna kan man bara inte ha för många av. Köksskålarnas Rolls Royce liksom 🙂

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Sååå fint ni har det där uppe! Förstår att ni trivs där. Njut av det fina! Men vad synd då ses vi inte i morgon… Får bli en annan gång. Kramar //Tina

Gilla

Jag veeet Tina, det är helt sjukt! Jag hade sett fram mot Sthlm så himla mycket, men tog helt fel på helg. Upptäckte detta när jag skulle boka hotellet. Var helt inställd på att det var den 12e. Vi hade bokat in den här helgen i Lofsdalen sedan länge med barnvakt och sådant, så det blev helt mäckigt att ändra. Hoppas ni får himla kul och vi får förstås ses en annan gång! Kram Helena

Gilla

Ert hus är verkligen fint! Lite kul är att när jag tittar på bilden ser jag att vi faktiskt bott i 2 av husen längst in på den gatan, hyrde några vintrar i Lofsdalen när barnen var yngre, ert hus fanns inte då 😀 Fortsätt och njut av de vackra fjällen 💙 Kram Kicki

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: