Kuddar och överkast till sovrummet

4

.

.

Jag har letat länge efter ett sammetsöverkast som inte kostar skjortan. Hittade ett fint prisvärt på HM home, men det var förstås slut i hela landet… Annars är just överkast något som kan vara hemskt dyrt, speciellt om man vill ha ett i riktigt fin sammet. 4-5000 kr är inte ovanligt för ett dubbeltäcke, typ.

.

.

Nu har jag i alla fall hittat ett som jag tror blir bra. Alltid svårt att beställa hem, och inte få känna på det innan liksom, men det är klart, det går att skicka tillbaka om det skulle visa sig att det blir helt galet. Överkastet får inte vara ”hårt” och ”oföljsamt” så att det står ut i ändarna om jag säger så. Det här överkastet, med matchande kuddar, som jag hittat hos Bondeco (nytt för mig), är inte alls dyrt, riktigt billigt faktiskt, men som sagt, jag får nog lov att beställa hem det och känna på det innan jag kan rekommendera det till er 🙂 Ser fint ut på bild i alla fall, och färgerna är fina. Jag valde en blå kudde, istället för rosa som var min första tanke, för att plocka upp den blå färgen som finns i mönstret på kakelugnen. Den lilla kudden, den kommer från Mio och den känns klockren för att tuffa till bäddningen lite och binda ihop det med de svarta lamporna.

.

.

Så, nu har jag alltså beställt hem överkastet och kuddarna (bry er inte om färgen på sängen, den ska få en beige sängkappa). Lamporna kom upp redan i februari här och mörkläggningsgardinen har hängt här sedan i somras så det är hög tid att fortsätta med detaljerna. Förresten mörkläggningsgardinerna (jag har två) är det bästa köpet jag gjort på evigheter. De är så himla fina och jag sover som en prinsessaa i det mörka rummet!

.

.

Skärmavbild 2018-10-17 kl. 10.13.48

 

Överkast här

Stor sammetskudde 66 x 65 här

Mindre sammetskudde 50 x 50 här

Zebrakudde 30 x 50 här

Mörkläggningsgardinen här

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: