Jag inreder kontor och ni får följa med på resan

.

.

God morgon kära läsare, hoppas ni har en fin morgon. Här skiner solen genom de tunna molnen och jag känner livet i mig. Jo men så är det faktiskt. Igår fick jag ett irriterande telefonsamtal som störde mitt annars vanligen glada humör. I morse när jag vaknade var tack och lov den där gnagande olustiga känslan som bortblåst och jag var mitt vanliga glada jag. Jag säger som James H Kennedy:

.

.

”Det är sannerligen svårare att flyga med örnarna om du är tvungen att arbeta bland gässen”

.

.

Och med det sagt lägger jag det inträffade till handlingarna och går vidare lite klokare och lite mindre godtrogen.

.

.

Nåväl, det var inte det det här inlägget skulle handla om utan det var faktiskt ett nytt inredningsuppdrag som blev bokat och klart för en tid sedan. Många gånger har jag fått kommentarer med önskemål om att jag ska visa inredningsjobb jag gjort, men det har nästan aldrig hänt (det här och här är de enda inläggen jag minns, förutom mina egna hem då). Anledningen till det är för att det ofta handlar om privata hem, och de som bor där har absolut noll intresse av att visa upp sina hem offentligt. Jag har gjort några kontor också (och hotellrum), men varit hemskt dålig på att dokumentera dessa tyvärr.

.

.

.

.

Men nu mina vänner, nu blir det annorlunda och nu ska ni få vara med hela vägen från början till slut! Jag ska inreda i runda slängar 200 kvm kontor som ligger så centralt i Västerås som det bara går.

.

.

.

.

Vad tror ni, kan det bli intressant innehåll här i bloggen?

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Kul, det här ser jag fram emot! Får man komma med ett önskemål? Jag skulle tycka att det vore intressant att få veta mer om hur tankegångarna går på planeringsstadiet, varför det blir som det blir helt enkelt. Hur du kommer fram till att det blir just DET golvet, DEN nyansen på väggarna, DET träslaget och så vidare. När jag själv inreder vårt hem går jag på känsla men gissar att det finns vissa parametrar som man kan luta sig emot i besluten? Spännande resa att följa och jag är glad att du är ”tillbaka”! Kram!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: