Hur blir det med dessa – sälja eller behålla?

.

.

Svagt morgonljus i vardagsrummet, sällan dokumenterat. Oftast vill man att det ska vara ljust i bilderna och så drar man lite i aggregaten i redigeringen och vips är allt vitt och superkrispigt. Så är det sällan i verkligheten, men tittar man bara på bilder från folk som lägger ut bilder på det viset kan man ju få uppfattningen att det faktiskt är så.

.

.

Well well, här sitter jag nedsjunken i fåtöljen och har börjat att beta av dagens to do list. Egentligen borde jag gå till kontoret. Dels för att jag mår mycket bättre av att stå och jobba (har högt stå-skrivbord där), men också för att jag oftast blir mer produktiv i den miljön. Efter överläggning med chefen kom vi dock fram till att någon timme i den här sköna fåtöljen är en perfekt start på den här arbetsdagen. Senare idag ska jag för två olika kunders räkning iväg till både Ikea och färghandeln, och efter det ska jag besöka dem båda. Ett kontor som jag håller på och inreder ska få tavlor på väggarna, och så ska vi provmåla väggfärg i ett pojkrum hos en privatkund.

.

.

Nu till frågan i rubriken. Hur blir det med dessa? Fåtöljerna i bilden är Folke Ohlssons ”USA 75”. Jag köpte dem tidigt i våras och sedan dess har de stått såhär, ”ofärdiga” utan dynor, i vårt vardagsrum. Eftersom vi letat soffa och varit osäkra på hur det skulle bli med det, har det inte känts aktuellt att tillverka dynor. Nu när vi äntligen beställt soffa är det inte längre självklart att vi ens ska ha fåtöljerna till den… Jag gissar att vi kommer att behöva göra en total rockad när soffan väl är på plats. Även om rummet är jättestort så är soffan ändå 340 cm lång och ganska maffig, så jag tror att det kan bli lite övermöblerat här inne med alla grejer. Vi får se helt enkelt. Och skulle jag få för mig att sälja dem har jag ändå gjort kanske det bästa second hand fyndet ever…

.

.

Jag köpte dem för 400 kr styck och just nu ligger de ute på Bukowski med ett utropspris på 15 000 kronor för två! De stolarna är dessutom i sämre skick än mina som är i det närmaste prickfria. Hur som haver kommer jag inte att sälja dem förrän soffan kommer och vi vet om de passar tillsammans med den.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Du är inte klok om du säljer dem! Ngn stans måste du kunna ha dem. Fixa dynor som är neutrala å du på väg iaf. Ha ha vem är jag att tipsa dig….:)

Gilla

Hej! Så otroligt vackra fåtöljer!!! Behåll! Ha en fin kväll & helg. Vill gärna se mer inredningsbilder från erat vackra hem Marie

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: