Adventsmyset får börja nu

I annonssamarbete med Ellos

Ja men visst verkar det helt rimligt att man får starta upp adventsmyset redan nu? Knappt 3 veckor kvar till 1 advent, men vad sjutton, lite adventsmys i förskott kan ju aldrig bli fel? Eller?

.

.

Hos Ellos är det redan full fart på julen och det finns massor av fint att klicka hem redan till advent. Stjärnor, ljusstakar, härliga ljuldukar och juliga gardiner för den som brukar byta dem till jul.

.

.

Här är några av mina favvisar i shopen just nu. Grönt, jag har alltid älskat grönt. Så vackert ihop med tex mässing. Tänk den adventsljusstaken på ett bord med den gröna duken…

.

.

Ljusring här // grön duk här // stjärna här // gardin här // bordsdekoration här // adventsljusstake här

.

.

Som vanligt ger jag dig en rabattkod med 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/11.

Koden är: 425421

Och du, Ellos har superkort leveranstid så beställer du dina adventsfavoriter nu så har du en härlig leverans att vänta inom kort och kan starta ditt adventsmys lite tidigare du med!

.

.

Hela Ellos sortiment hittar du här

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: