Inredningsuppdrag jag gjort del 1

Inredningsuppdrag-4

.

.

Halloj fredagsfirare

.

.

Som jag utlovat kommer jag för första gången att visa ett inredningsuppdrag som jag gjort hos en privatperson. Vet inte om det är jag eller familjen som är mest nervösa inför det här. Jag har verkligen inga som helst problem att visa bilder från vårt hem, men bilder på jobb jag gjort, blir liksom något annat. Det är ungefär samma känsla som om jag skulle visa tavlorna jag målade på oljemålningskursen förra vintern… Det kommer typ inte att hända, så det behöver ni inte vänta på, haha!

.

.

  Blir bara en sneak peak på sovrummet idag, resten kommer i ett annat inlägg. Det man ska ha i åtanke när man tittar på en sån här bild är att det vid inredningsuppdrag oftast finns en mängd faktorer att förhålla sig till. Inreder man åt sig själv spelar det ingen roll (i alla fall inte för oss) om det tex är lite opraktiskt med en dammsamlande matta på golvet i sovrummet. Blir det snyggare med en matta, ja då lägger vi in det och dammsuger lite mer ofta (oooops, var jag riktigt ärlig där? njeee… hehe, det får vara lite dammråttor under sängen, vi blundar för det, menade jag).

.

.

Ja, ja, ni fattar vad jag menar i alla fall. Olika saker är olika viktiga för olika personer och jag börjar alltid med att lyssna in vad som är viktigt för den enskilda kunden. Det är liksom kunden som bestämmer på sista raden, och det är väldigt väldigt sällan man har helt fria händer att göra precis vad man vill, alltid finns det några saker man får kompromissa med. Gäller liksom att hitta en gyllene medelväg och en bra balans mellan vad kunden gillar, vad jag föreslår, och så förstås mellan form och funktion. Det tyckte jag att vi lyckades bra med i just det här uppdraget.

.

.

Kram

Helena

 

.

Annonslänkar till Bondeco, Mio och Ellos↓

Inredningsuppdrag-4

 

Zebrakudde // blågrön kudde // överkast supersnyggt, mjukt och mycket prisvärt // sänglampa // liknande bänk // dessa gardiner är specialbeställda och uppsydda av gardinmakerska, men liknade blå gardiner finns här och vita här

 

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

”Annars ser det ut som ditt eget sovrum inredningsmässigt” det tycker jag var en egendomlig kommentar i sammanhanget. De har ju förstås valt mig för att de gillar min stil och det jag gör, så jag förstår liksom inte var du vill komma med den kommentaren. Och färgen på väggarna tog de med sig från sovrummet i boendet de hade innan. Mvh Helena

Gilla

Hallå, dina tavlor vill jag se!! Modiga Helena, min kollega som tog steget följde sitt hjärta! Fortsätt med det, du är bra på det du gör!! Kram

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: