Det händer i veckan

Innehåller annonslänkar

kläder gamla

Liknande kavaj (men snyggare 😉 ) 2nd Female hos Campadre // blus Lindex // jeans Gina Tricot // klackar Valentino hos NET-A-PORTER

 

.

.

Godmorgon!

.

.

Jaha, så var det ny vecka och utrymme för nya möjligheter. Efter en skön helg med både festligheter, som jag ska skriva om någon dag, och vanligt hemmamys, känner jag mig utvilad och redo att ge mig i kast med veckans göromål. Förra veckan var en aning hektisk bitvis, den här ser ut att bli betydligt lugnare.

.

.

Börjar den här måndagen på samma sätt som förra med att jobba hemma med sociala medier i olika former. Det ska bloggas, instagrammas och Facebookas åt 4 olika företag. Sen har jag ett möte med en eventuell kund. Ska bli spännande att se vad jag kan göra för dem.

På tisdagen avser jag fortsätta inreda ett ganska stort flickrum som jag jobbar med. En del möbler levererades i förra veckan, och de är nu på plats i huset och ihopskruvade. Den inredningen som är kvar att införskaffa finns i olika butiker här i Västerås så det blir att åka runt och handla under dagen. Sen ska allt skruvas ihop och ställas på plats. Där kommer min fina skruvdragare till pass igen 🙂

Onsdag och halvvägs in i veckan har jag ett lunchmöte på trevliga Pråmen. Supergod mat i supertrevlig miljö (note to self: ta med kameran så jag kan visa er några pix därifrån). Intressant möte också förstås. I övrigt kanske jag hinner klart med piffet i flickrummet under dagen.

Morgonen börjar med ett möte redan 8.15. Ska träffa några killar på en webb-byrå som ska skapa en webbsida åt min kund som följer med och träffar dem för första gången. På torsdagen har jag också deadline på utkastet till ett annons-samarbete på bloggen, så det får jag pyssla med efter mötet.

Och så kommer fredagen och slutspurten på veckan. Det är åter igen dags för deadline på ett utkast för ett annons-samarbete till bloggen. Till detta ska det fotas en rad bilder och jag funderar skarpt på att ta hjälp av en fotograf till detta. Så galet jobbigt, och svettigt, att köra med stativ och självutlösaren. Ibland är det hopplöst svårt att få till skärpan på rätt ställe tex. Gissar att jag vinner jäkla massa tid på att ta hjälp.

Helgen blir lugn med 1 handbollsmatch och 1 Halloweenmiddag som jag la upp planerna för här. I övrigt ska jag fortsätta höststäda trädgården. Påbörjade det nu i helgen, men det finns mer kvar att göra. Kolla bara på skämshörnet här nedanför. Att jag ens visar er det… ? Skäms!

.

.

bänk

Ett dött olivräd, som stått där hela sommaren, och en bänk som naturen håller på och tar över… Jösses, måste fixas asap… 

.

.

Psst! Om ni vill se mer från inredningsuppdraget jag gjorde förra sommaren, som jag visade 1 bild från här, då ska ni kika in här efter lunch för då lägger jag upp del 2.

.

.

Önskar er en strålande dag!

.

.

Skärmavbild 2019-10-20 kl. 23.39.56

Liknande kavaj (men snyggare 😉 ) // blus // jeans // klackar

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: