Vinn 4 biljetter till ROBIN HOOD THE MUSICAL den 10 november

I samarbete med Dröse & Norberg

1

.

.

Men så knasig jag är, vi har ju en jätterolig sak att se fram emot i helgen, det hade jag helt glömt bort när jag skrev ”Det händer i veckan”! Vi är bjudna på VIP-premiären på söndag i Stockholm av Robin Hood the Musical, och jag har fått äran att tävla ut 4 biljetter till en vinnare som får gå och se musikalen på Bombardier Arena i Västerås den 10 november!

.

.

Såhär beskrivs musikalen:

ETT RIKTIGT ÄVENTYR FÖR HELA FAMILJEN 
Robin står där i gläntan med sin båge i handen och sitt koger på ryggen. Dom gyllene lockarna trillar fram under huvan(hooden). Han tycks vara framtrollad ur en svunnen och mytomspunnen tid. Är det en synvilla, eller är han verklig? Vad tror du?

.

Det utlovas häftiga fight-scener, spännande intriger, andlös kärlek och massor av humor ackompanjerad av nyskriven äventyrsmusik!

.

Ta chansen och var med i tävlingen där vinnaren får 4 biljetter till Robin Hood The Musical på Bombardier Arena i Västerås den 10 nov. Ordinarie biljettpris är 530 kr styck.

.

.

1

.

.

∼∼∼∼∼∼∼∼

.

Såhär går tävlingen till:

1 Följ mig på Instagram @dromhushelena

2 Berätta varför just du ska vinna de 4 biljetterna och vilka du kommer att bjuda med dig. Skriv din motivering i kommentarsfältet, som du hittar genom att klicka på rubriken till det här inlägget.

.

∼∼∼∼∼∼∼∼

.

.

Vill du istället köpa biljetter till föreställningen så gör du det HÄR

Turnén pågår runtom i Sverige ända till i mars och turnéplanen hittar du HÄR

 

.

.Jag är enhällig domare och kommer nu på söndag att här i bloggen meddela vem den lyckliga vinnaren är!

.

.

Lycka till och kram!

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Hej!
Menar du att man ska motivera i denna ruta (lägg till en respons)?
Jag har provat i Internet Explorer, Google Chrome och här i Firefox men ingenstans kommer det upp någon ruta.

Gilla

Jag skulle vilja vinna så att jag kan ge bort biljetterna till min fina kollega Jeanette som fyller år då. Fyra biljetter räcker precis så hon kan ta med sig mannen och de två barnen. Jag vet att hon gärna vill gå, men att det var lite dyrt för alla fyra. Det är hon värd tycker jag! 🙂

Gilla

Hej Helena

Skulle gärna vilja ta med min guddotter, tillika min systerdotter Louise som är 6 år, och min syster Josefine samt min son Emil som är 12 år.
Vi hinner sällan träffas eftersom de bor i Stockholm. Det vore en underbart fin försenad födelsedagspresent till guddotter Louise som skulle älska att få gå på Robin Hood.

Självklart följer jag dig och Drömhus Helena på alla sociala medier.

Sofia H

Gilla

Hej Helena
Om jag fick den stora förmånen att vinna dessa biljetter.
Så skulle jag ta med min dotter o mitt älskade barnbarn o hennes styvsyster om man kan kalla det så. Av olika anledningar har det inte blivit av att göra något roligt o mysigt tillsammans. Att gå på musikal ör inget man gör så ofta och sen fyller mitt barnbarn år några veckor efter, vilken lyx det skulle vara att få ge tjejerna en lite tidig julklapp o födelsedagspresent. Detta skulle göra det möjligt för mej att göra det.
Hoppas på min tur
Mvh
Maria P

Gilla

Jag skulle gärna vilja vinna och ta med min syster och våra döttrar, den ena 10 och den andra 20 år, en perfekt aktivitet att göra tillsammans som skulle vara uppskattat av båda trots åldersskillnaden.
På insta hänger jag med sen förut såklart,

Gilla

Två killar, 6 och 5 år, kusiner, bästisar!
Bor långt från varandra, måste ta båten över sundet för att träffas!
Hösten blir lång när man inte får ses, man kan leka via facetime men det blir inte samma sak som att träffas, sova över hos varandra! Stänga in sig på rummet, bygga lego och visa nya dansmoves.
Den 9 november är det bestämt, då ska de ses igen och att få gå på musical skulle toppa allt!

Gilla

Hej Helena!
Det skulle vara så roligt att få ge Robin Hood-biljetter i present till min lilla kille fyller 9 år i slutet av november. Då skulle vi ta med våra två tonårsbarn också och han skulle älska att få se musikalen tillsammans med dem. Det är inte alltid lätt att hitta något som passar olika åldrar, men det här låter helt perfekt! ❤️

Gilla

Att få vinna dessa biljetter fyra
Vore en riktig familjeyra
Vi skulle åka hela familjen till Västerås
Och verkligen mysa och umgås
En hel dag med de allra bästa
När vi Robin Hoods föreställning gästa
Ett fint budskap ska jag mina barn lära
Att vara givmild och ge till de som mindre av livet begära.
Detta blir en paus från mina söners TV-spel
Att lära sig kultur kan ju aldrig bli fel

Gilla

Hej! Tack för en underhållande blogg!
Motivering: Min son har börjat på teater denna termin och skulle tycka att det vore så roligt att se på en riktig teaterföreställning. Han har alltid gillat robin hood och älskar musik så detta vore en helt perfekt present till honom.
Hälsningar Lina

Gilla

till brorsdottern och hennes familj som bor i Gäddeholm
Barn ska introduceras tidigt till musiken. Det har man nytta av hela livet. Själv sjunger jag i kör som så många andra och det är ren glädje!

Gilla

Hej Helena
Skulle önska att ta med mig mina 2 döttrar o min sambo
Som ställer upp på mig till 1000% o har hjälpt o stöttat mig när jag mår som sämst.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: