Säsongens första brasa i vardagsrummet

brasa

.

.

Godmorgon

.

.

Vaknade tidigt av skrammel utanför sovrumsdörren och trodde i några sekunder att det var en inbrottstjuv. Hjärtat pickade på som aldrig förr. Tack och lov var det bara Magnus som också vaknat ovanligt tidigt (kan det ha haft att göra med omställningen till vintertid?). Låg kvar i sängen en stund och försökte somna om men det vart tji. Efter någon halvtimme bestämde jag mig för att det fick vara nog och så gick jag ned istället.

.

.

Där luktade det kaffe och årets första brasa i vardagsrummet var tänd. Mysigt! Perfekt bild/händelse att blogga om tänkte jag och här sitter jag nu. Arbetsskada får vi nog beteckna det som, hahaha!

.

.

Strax ska jag väcka Lillan. Tåget mot Stockholm, där vi ska se Robin Hood The Musical (sista dagen idag att vara med och tävla om 4 fribiljetter här) senare idag, går redan vid 10-tiden.

.

.

Ha en fin söndag!

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: