Gofrulle och VIP-inbjudan

jag i hallen

Skinnbyxor här (adlink)

.

.

Godmorgon

.

.

Fredag idag igen och Gud så skönt det ska bli med helg. På söndag bär det av till Stockholm med Lillan och hennes kompis, vars mamma är min bästa kompis, så fiffigt. Vi har fått en VIP-inbjudan (viktig info, hehe) och ska se Robin Hood the musical (som jag tävlar ut biljetter till här, missa inte det), sen är det en eller kanske två handbollsmatcher som ska klaras av i Örebro under lördagen. I övrigt ska jag vila och äta gofrulle både lördag och söndag. Sååå sugen på det! Har typ bara blivit en macka i all hast den här veckan…

.

.

frukost

.

.

Ha en riktigt fin fredag!

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: