Testresultat – bleka tänderna

I annonssamarbete med Swiss Clinic

swiss clinic-2

.

.

Alltså fy farao vad gula mina tänder hade blivit. Jag räknade ut att det var 8 år sedan jag blekte dem senast. Inte klokt när det är så lätt! Det blir verkligen en sån skillnad med vita fräscha tänder mot när de är tråkigt gula och missfärgade.

.

.

För ett antal år sedan jämförde jag och syrran våra tänder och mina var bra mycket vitare än hennes. Hon har sen barnsben haft riktigt kritvita tänder men, inte då den där gången för några år sedan, då var mina blekta tänder betydligt vitare än hennes.

.

.

Hon blekte nästan genast sina tänder efter den lilla jämförelsen, och när vi jämförde igen, för kanske ett år sedan. Ja då var mina tänder bedrövliga i jämförelse med hennes. Bestämde mig då för att åter igen fixa dem, men det blev inte gjort förrän nu när jag fick testa Swiss Clinic i det här samarbetet.

.

.

swiss clinic-4

.

Jag fick alltså hem ett kit med skenor, tre gelfyllda sprutor, en förvaringsask och ett nyanskort.

.

.

Jag följde instruktionerna med tandskenorna (men missade att man skulle klippa av flärparna, hahaha, så snälla bortse från det på bilden, har nämligen inga andra bilder från när jag behandlade!) Så därför tyckte jag att de var lite onödigt oformliga och osköna. Så jag letade rätt på mina gamla skenor, efter att ha använt dessa bara en gång… Hade förstås inte behövt göra det bara jag fattat att jag skulle klippa bort de där flärparna… Men, men, nu gjorde jag inte det och de var lite synd för skenorna från Swiss Clinic är mycket mjukare (i någon slags gummi) än mina gamla ganska plastiga och hårda skenor.

.

.

swiss clinic-6

.

.

Jag upprepade behandlingen 5 dagar i rad utan att känna något, sen började det att ila lite, det gjorde det sist också minns jag. Jag tänkte göra det en 6e dag också, men det blev inte av. De tre sprutorna innehåller gel till hela 18 behandlingar så jag har en hel del kvar att använda vid behov tänker jag.

.

.

Den största skillnaden mellan behandlingen den här gången, och den förra, var att jag nu bara har haft skenan i munnen mellan typ 45-50 minuter var gång. Hur smidigt som helst, sist skulle jag sova med den och det var inte det lättaste…

.

.

swiss clinic-3

.

.

Swiss Clinic Whitening System får full pott från mig för både smidigheten med den korta behandlingstiden, den mjuka skenan (som säkert är strålande om man klipper bort flärparna…), priset – bara 390 kronor just nu, och så förstås effekten! Ser på bilderna nu att jag nog ska göra den där 6e gången trots allt, kanske tom en 7e, för nu vill jag verkligen ha ett sådant där gnistrande Stomatol-leende!

.

.

Är du också sugen på vita fina tänder tycker jag absolut att du ska prova Swiss Clinic. Du kan köpa tandblekningen för bara 390 kr (svinbilligt) här

.

Swiss Clinic har som ni vet många andra bra produkter och de hittar ni här

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: