En osannolik historia inträffade när jag var med i lokaltidningen

1.jpeg

.

.

Alltså vad är oddsen för den historia jag nu ska berätta?

.

.

Bilden här ovan var en av många i ett gigantiskt och jättefint reportage om mig och vårt hus i Västmanlands Läns Tidning nu i veckan. Reportaget sträckte sig över två hela uppslag samt en heltäckande framsida på bostadsbilagan. Allt var superfint skrivet och man kan ju inte låta bli att undra vad motsvarande utrymme hade kostat om jag velat köpa det till reklam… Det var duktiga journalisten Maria Björkman som gjort reportaget och tagit bilderna på mig. Resterande bilder har jag tagit själv. Tänkte att det var bäst så, hehe. Lite kontrollfreak känner jag där…

.

.

Men, det var inte det jag skulle berätta om, utan det var vad som sen hände. Förutom att ett flertal personer och kunder har hört av sig efter att de sett reportaget så har också lite annat för mig okänt folk gett sig till känna.

,

.

Skärmavbild 2019-10-26 kl. 00.25.04.png

.

.

Under gårdagen landade bland annat det här SMS:et från en man i min telefon – Hej, du  har min bild från Amarante i Portugal på väggen och jag undrar förstås var du har fått den ifrån? Wow, vad skoj! Alltså jag har köpt den på Läkarmissionens loppis och undrar ju förstås hur den hamnat där. Svaret jag får är att mannen gett den till en kvinnlig bekant som är född nära Amarante i norra Portugal, men att han inte träffat henne på länge. Snacka om att världen är liten och snacka om att jag undrar varför kvinnan inte längre har kvar bilden. Gillade hon den inte? Finns hon inte kvar i livet? Eller vad kan det vara?

.

.

Alltså att handla på loppis är inte bara att handla ett föremål, det är att handla en bit historia, and I love it!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Men vad kul med tavlan, han måste blivit grymt förvånad! Jättefint reportage och så fina bilder, du är en stjärna! Kram fina du!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: