Ordning och reda på mössor, vantar och nycklar i entrén

garderoben

.

.

Kom precis hem från Örebro där det idag varit handboll för hela slanten. Först ut var Lillan och hennes Västerås Irsta mot Vintrosa. Därifrån åkte vid med en seger i bagaget in till Örebro där storasyster Julia och hennes IFK Örebro mötte RP IF från Linköping. Även där blev det vinst efter en rafflande uppgörelse i slutminuterna. Den här trötta mamman somnade sen i bilen hem och har således nyss vaknat, haha!

.

.

Det jag ville visa er idag var i alla fall garderoben i hallen som jag är sjuk nöjd med efter några få inköp på Ikea. Självhäftande krokar och skoförvaringen SKUBB har nämligen löst möss- och vantförvaringsproblematiken vi haft innan. Jag hatar, på riktigt hatar, att leta efter mössor och vantar osv. på hatthyllor. Vi har haft korgar att förvara allt i fram till nu, men det har ofta slutat med korgar på golvet och en enda röra av mössor och vantar runtomkring när jag eller någon annan i familjen varit ute i sista sekunden…

.

.

Problemet är nu avhjälpt med skoförvaringen som blivit mössförvaring istället. 4 fack till mig, 4 till Lillan och 4 till Magnus! Strålande om du frågar mig!

.

.

garderoben-2

.

.

Passade på att köpa ett gäng självhäftande krokar för nyckelförvaring till den andra dörren när jag ändå höll på. Så löstes problemet med att ha nycklar liggandes lite varstans också. Såna här vardagsförenklingar kan göra mig så in i bängen lycklig så jag bara går omkring och småmyser och kikar in skåpet med jämna mellanrum! Knasigt, jag vet, men sån är jag.

.

.

Ha nu en fin lördagkväll!

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: