Upp och ned för berget vi bor på är så bra motion

huset

.

Gokväll

.

.

Kom precis in genom dörren efter att ha cyklat en mil. Huvudvärken som jag dragits med sedan igår gav äntligen med sig och det var dags att ta ut sig lite fysiskt.

.

.

Vi bor på vad jag tror är Västerås högsta punkt, och Magnus har satt ihop en ”bana” med maximalt antal backar att passera mellan toppen av berget och ”botten” som blir nere längs med Svartån. Två varv blir 9,8 km och det är alldeles lagom för mig. Magnus körde ett varv till men jag kände mig klar och har en massa grejer att fixa med här inne så det fick räcka.

.

.

Nu ska jag sno ihop lite mat här och göra klart lite jobb som jag inte hann med tidigare idag. Sen blir det en rackarns tidig sorti för min del ikväll eftersom jag varit vaken sen 04.00 i morse. Hade alldeles för mycket som snurrade i mitt huvud för att kunna sova gott. Hoppas på bättre sömnlycka i natt!

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: