Vilken överraskning att hon kom hem!

överraskning-2

.

.

Tänk härligt det är i livet när man inte vet vad som väntar runt nästa hörn. Som ikväll tex. Lillan, hennes största storasyster Julia, Magnus och jag sitter och äter kvällsmat efter Lillans handbollsträning. Plötsligt hör vi hur dörren går upp och stängs, och vi blir faktiskt lite skärrade… Har det varit någon i huset, som just smitit ut, eller klev någon ovälkommen in i vårt hus? Alla reser sig och går mot dörren – Hallå, är det någon där…?

.

.

Plötsligt hoppar Lillans mellansyrra Jonna fram! Men vad sjutton?! Vad gör hon här, hon ska ju vara i Billbao, hon bor ju i Spanien nu!!! Hon ska inte stå i vår hall en onsdag i oktober! – Vad gör du här? Tumult utbryter och alla skrattar. Julia visste om allt, men har inte sagt något, så det blir en jätteöverraskning för oss. Det visar sig att det dykt upp en lucka på någon vecka i skolarbetet så Jonna bestämde sig spontant för att åka hem ett tag.

.

.

överraskning

.

.

Lustigt nog åker hon tillbaka till Spanien bara 2 dagar innan VI andra åker ned till henne! Veckan efter höstlovet åker nämligen Magnus, Lillan, Julia och jag till Billbao för att hälsa på henne (tyvärr kunde vi inte åka under höstlovet pga diverse handbollsmatcher och högskolestudier). Ska bli så roligt att få se den norra delen av Spanien, har aldrig vari där. Och Jonna är så gullig, har knåpat ihop världens schema till oss. Bästa guiden kan man tänka!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: