Inredningsuppdrag jag gjort del 2

inredningsuppdrag

.

.

Då var det dags för andra delen av hemmet jag inredde förra sommaren. Det tar alltid längre tid en man tror att inreda ett hem, men vi började i alla fall förra våren innan huset var klart för inflytt. Det är ett helt nytt hus och jag hade bara tillträde 1 gång under byggprocessen, dvs under den tiden jag planerade uppdraget. Det är lite trixigt, men jag tror att allt blev som planerat i alla fall till slut.

.

.

Inredningsuppdrag-8 Inredningsuppdrag-7 Inredningsuppdrag Inredningsuppdrag-10

.

.

Av hänsyn till familjens integritet visar jag bara några få bilder/vinklar och vill heller inte gå in på detaljer kring vilka val vi gjort och varför osv. Generellt sett kan jag säga att det blev en otroligt härlig harmoni i huset. Färgerna är väldigt mjuka och behagliga och allt är anpassat utifrån familjens behov och önskemål. Endast ett fåtal möbler följde med från det tidigare boendet, så man kan verkligen säga att vi började från skratch här.

.

Här hittar du del 1, sovrummet.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

14 kommentarer

Blir så nyfiken… kan du utveckla det där med kundernas integritet? Jag förstår inte riktigt vad som är utelämnande på den här typen av inredningsbilder (utom såklart personliga foton) eller med deras val. Skulle vara intressant att få lära sig mer om!

Gilla

Hej Sara, just den här typen av bilder är inte särskilt utlämnade, det har du rätt i, det är därför jag får visa dem. Men vänder jag kameran åt ett annat håll så kanske saken blir något helt annat…

Jag vill heller inte diskutera eller resonera om vilka val vi gjort och varför, vilka behov och vilka beslut som ligger till grund för slutresultatet. Behovssituationen, budgeten, de personliga önskemålen, smaken osv, är privata saker för mina kunder som som jag inte vill stöta och blöta med mina läsare. Det är privata saker som stannar mellan mig och kunden.

Även om inte du vet vilka personer som bor i just det hemmet som visas upp, så kan det vara så att vänner, bekanta, jobbarkompisar eller grannar till de som bor där ser bilderna och det jag skrivit. Och säg att jag då skulle skrivit om tex budget, eller varför vi valde ett eller annat, då skulle ju det vara ganska utlämnade för min kund, inte sant? Det skulle ju kunna vara så att det kommer fram saker om dem som de vill hålla privat. Det behöver inte vara några stora allvarliga grejer, men alla vill inte dela med sig av sitt hem och sina tankar etc. i sociala media helt enkelt.

Så för att värna om mina kunders integritet visar jag valda bilder/vinklar som det godkänt och undviker att gå närmare in på varför vi valt det vi valt till inredningen.

Någon gång kanske det dyker upp en kund som själv säger till mig att jag får visa hur mycket bilder jag vill, och skriva som jag vill om processen, och då kommer jag att göra det. Men jag kommer aldrig att fråga mina kunder om jag får göra det.

Hoppas svaret gav dig klarhet!

Mvh Helena

Gilla

Åhhh vad fint! vilken harmoni i inredning och färger. Detta är bilder jag kan titta på hur länge som helst och bara njuta. Du är verkligen jätteduktig!
Något jag fastnade extra för är soffan på bild nr.2, det måste vara den finaste skapelsen jag sett. Får du ange vart den är inköpt?

Om inte så tack ändå för underbara bilder!

Ha det gott!

Med vänlig hälsning: Jessica

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: