Tillverka halloweenpumpa och att glädjas åt det lilla

Innehåller annonslänkar

pumpa-4

Skön tröja från Hangmatta här

.

.

Alla som karvat med en kniv i en stor ”halloweenpumpa” vet att det är ganska svårjobbat. Skalet är tjockt och det är lätt att slinta med kniven och skära sig. Att skära böjda linjer är nästintill omöjligt. Istället för kniv tog jag fram min borrmaskin. En smal borr blev som bästa figursågen och det var hur lätt som helst att bara följa de linjer jag målat upp med penna innan jag började.

.

.

pumpa-5 pumpa

.

.

Lillan var hos en kompis igår kväll och när hon kom hem möttes on av det här lilla arrangemanget. Hon blev jätteglad och innan hon somnade sa hon ”mamma, jag är jätteglad för den fina pumpan”. Då var det jag som blev glad. Så underbart att hon kan glädjas åt det lilla.

.

.

Jag är inte någon fixig mamma och helt ärlig är jag ganska dålig på att styra upp grejer runt traditioner av det här slaget. Behöver verkligen bli bättre på det känner jag. Ska banne mig ta och styra upp en riktigt läskig Halloweenmiddag till familjen nästa helg. Det kommer Lillan älska!

.

.

Partykungen säger sig ha blixtsnabb leverans så om jag beställer hem det här direkt borde jag ha det till veckan och kan börja planera för inför helgen. Känner mig sugen på att göra något Lillan absolut inte förväntat sig. Gå all in liksom!

.

.

Skärmavbild 2019-10-20 kl. 09.29.45

Avspärrningsband, några påsar spindelnät, sjukt läskig dörrposter att täcka hela källardörren med, hahaha, blodiga händer att sätta på fönstret, avhuggna fingrar, ram med läskiga damer i 3D blir bra mitt på bordet, girlang, jätteposter med genomskinliga spöken att sätta på en hel vägg, wow!

.

Finns massor av mer dekorationer och annat halloweenigt här hos Partykungen. Ska man tex på maskerad, och behöver något läbbigt eller skojigt att sätta på sig, då hittar man sjuka 1414 varianter på det här.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: