Dekorerat entrén

pumpa

.

.

Gokväll!

.

.

Äntligen lite fint ute på trappan. Jag har haft en död hortensia där hur länge som helst. Fick en fluffig aster av mamma som jag hade tänkt plantera där, men den hamnade i en annan kruka.

.

.

Magnus och jag var ute och åkte lite på eftermiddagen. Besökte bland annat två loppisar där vi gjorde några fina fynd. Vi var också till Plantagen där jag köpte en tuja på halva priset samt en alunrot och en murgröna som jag planterade tillsammans i den tunga gjutjärnsurnan. Köpte också några pumpor att dekorera med.

.

.

pumpa-3

.

.

Och vet ni vad. Jag kom på ett sjukt bra sätt att skära ut mönstret i den hårda och tröga pumpan. Det är inte helt lätt att få till det med kniv, det vet alla som testat någon gång. Men med ”mitt” sätt blev det liksom hur lätt som helst. Ska visa er hur jag gjorde, men det får bli imorgon för nu ska vi fortsätta med lördagsmyset här.

.

Uppdatering! Här finns nu inlägget med hur jag tillverkade pumpan, och med vilket verktyg det blir sååå mycket lättare!

.

.

pumpa-2

.

.

Här (annonslänk) finns massor med härligt, läskigt och busigt halloweenpynt. Vilka är era favoriter? Jag visar er mina imorgon!

.

.

Kram på er

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: