Det första jag gör när jag kommer hem

mysbyxor-5

.

.

Är ni som mig så ni hoppar i mysbrallor det första ni gör när ni kommer hem? Jag gillar inte grejer som sitter åt, speciellt inte när jag är hemma. I går kväll var inget undantag. ”Finbyxorna” åkte av och mysbyxorna åkte på när vi kom hem från middagen vi hade varit på under kvällen (det satt åt lite extra runt midjan efter all mat om jag säger så…). Blusen och klackarna behöll jag, haha! Klackarna mest bara för att skorna är himla sköna och jag är frusen om fötterna.

.

.

För övrigt hade jag en sån där perfekt hårdag igår. Frippan blev precis så som jag vill att den ska vara (efter en del bearbetning då alltså). Ni vet den där känslan när man liksom bara vi konservera hela tjottaballongen. Men men, nu är det morgon och det där perfekta vågorna är borta.

.

.

mysbyxor-6

Mysbyxorna finns här (annonslänk)

.

.

Sitter i detta nu och funderar på vad jag ska göra idag. Klippa gräset sista gången för säsongen känns som en bra sak när nu solen skiner för första gången på typ evigheter!

.

.

Vad ska ni göra?

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Om du har tid och lust får du gärna berätta mer om vad du gjorde med håret. Mitt ljusslingade hår börjar bli alltmer råttfärgat med grå inslag….

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: