Höstlovet 2020

Annons / reklam för Cellbes

.

.

God morgon Hur har ni det såhär sista dagen på höstlovet? Ruggigt ute men mysigt inne här i alla fall 🙂 Vad har jag haft för mig denna vecka då? Jo, höstlovet har spenderats här hemma, förstås i dessa tider, och jag har varit lite mer ledig än vad jag brukar vara. Skönt!

.

.

.

.

Efter en höst med helt sanslöst mycket jobb kände jag att jag behövde lite ledigt och vad kan då vara mer avkopplande än att spendera den där lediga tiden med Tilda i stallet? Bästa jag vet faktiskt, trots att regnet har öst ned och leran har varit mer än lovligt påträngande i vissa lägen, haha!

.

.

.

Förra helgen hängde jag också med min bästa kompis när hon tävlade. Det är väldigt annorlunda nu på tävlingar och fy vad man saknar den där goa stämningen som brukar vara när en massa människor med samma intresse samlas för att tävla. Nu är det ingen publik på läktarna och endast en person per häst/ryttare som tillåts inne på tävlingsområdet. Trist, men nödvändigt såklart, och bättre det än att inga tävlingar får genomföras överhuvudtaget som det var initialt i den här pandemin.

.

.

Jag och Saras fina kille Kiro!
Den suuupersköna ridvästen finns här

.

.

Även om den här veckan bjuckat på tämligen milt väder så fryser jag alltid i stallet, haha! Rejäla varma kläder är alltid a och o. Lite knepigt det där faktiskt, för samtidigt som man vill hålla sig varm så måste kläderna vara smidiga att röra sig i. Väst är alltid ett bra alternativ tänker jag!

.

.

Cellbes som jag samarbetar med sedan en tid tillbaka har kommit med en hel kollektion ridkläder (så passande för mig 🙂 ) Västen blev ett självklart val för mig, liksom täckkjolen som kommer att värma min rumpa i vinter. Reflextyget på sidorna är en suverän detalj och jag tror att det här kommer att bli mitt bästa plagg ever i stallet. Sånt här plagg fanns inte när jag höll på med hästar för 20 år sedan, då var det mockachaps man värmde sig med under vintern (alla som känner till chaps är vet att det är ”byxor” med öppning just för rumpan… burr vad kallt det var).

.

.

Cellbes ryttarkollektion innehåller flera plagg som står på min önskelista bara kolla priserna). Regnkappan här ser suverän ut och ridtightsen här hade jag lätt köpt om jag inte nyligen köpt ett par liknande. Tänk förresten vad skönt det är med den här nya sortens ridbyxor. Ridtights, samma lika som träningstights liksom, men med de detaljer man behöver som ryttare. Så himla praktiskt och bekvämt! Här hittar du hela kollektionen och här nedan ser du mina favvisar. Och vet du vad?!

.

.

Med koden 2010M får du 20% rabatt på dyraste varan, samt fri frakt på hela köpet! Riktigt bra deal, inte sant!

.

.

Regnkappa med reflex här // leojacka här // ridtights här // täckkjol här

.

.

.

.

Ha det bäst hörni så hörs vi!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Fin häst Kiro. Men fy vilka hemska hagar ni har! Små leriga rutor! 😦 Jag flyttade från ett stall med sådana hagar. Små leriga rutor där hästarna gick en och en. Nu går min häst i liten flock om 4 hästar i underbara hagar. Vinterhagen är en stor skogshage. Lite lera vid grinden men annars torr och fin. Stallet är också i toppskick så allt är himla bra både för mig och hästen. För det är ju viktigt, men viktigast är ändå bra hagar! =)

Gilla

Hej Elin, tack för din kommentar och ja Kiro är en riktigt. fin och trevlig häst!!

Men vet du att vad gäller hagarna i vårt stall så behöver du inte oroa dig. Det finns hur många hagar som helst på gården, både enormt stora och lite mindre (en smaksak vad man väljer) och Shanaias hage är helt ok vad gäller lera. Lite lera vid ingången (just där man behöver kliva när man släpper in henne precis som hos dig) och resten är helt ok med växtlighet, inte torrt precis men ungefär vad man kan förvänta sig av en hästhage när det har regnat non stop i veckor. Grattis till en torr hage förresten, det är få förunnat att ha det när vädret är på det här viset vecka efter vecka.

Och vad gäller att ha hästar tillsammans i flock, så kan jag bara säga såhär: Det har man fram till den dagen då man kommer ut i hagen och hittar sin häst (i mitt fall min sköthäst) döende i en enorm blodpöl med benet avsparkat hängandes i en sena… Efter det har man en häst per hage resten av sitt liv.

Allt gott och ha en fortsatt fin dag!

Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: