Livskvalitet och bortskämd som bara tusan

träna-5

Träningstights här (annonslänk)

.

.

Halloj

.

.

Alltså ett av mina bästa beslut på himla länge var att börja träna på samma gym som Magnus. Snacka om livskvalitet att träna tillsammans 3 dagar i veckan! Jag älskar att vara med honom (förstås) och på det här viset får vi ju jättemycket tid tillsammans även i vardagen. Riktigt härligt!

.

.

Och så var det det där med att vara bortskämd… Minns ni att jag här strax före jul skrev  att jag fick fina blommor av Magnus. Och att jag blev förvånad eftersom det på intet sätt tillhör vanligheterna (kan nog faktiskt räkna antalet ggr på 17 år på en hand, haha).  Han är helt enkelt inte någon ”blomkille” men är mycket bra på att uppvakta på annat sätt. Som den här överraskningen idag tex…

.

.

träna-2 träna-3 träna-4

 

.

 

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

[…] Tadamm! Mina nya lagg som står där och väntar på att testas på fredag. Jag är så spänd! Mina gamla var 15-16 år gamla, så det var hög tid att spotta upp sig några hack. Dels så har det förstås hänt en del på skidfronten de senaste 15 åren och dels så var mina skidor ganska slut. Inget fel på dom eller så men oj vad välanvända de är. Vi åker ju flera veckor varje vinter och det sliter såklart. Det var det, och lite mer överraskning, som en ny jacka här, nya Oakley goggles här och en ny hjälm, jag skrev om tidigare här.  […]

Gilla

%d bloggare gillar detta: