Inte så kul och jättekul

Innehåller annonslänkar

vardagsrum

.

.

Ser ni så trist. Lördag och inte en blomma på bordet. Inte heller en blomma i krukan i fönstret. Hade ett litet myrtenträd där, men ni vet ju hur känsliga de är. Missar man en vattning så är det kört… och jag har inte varit iväg och köpt något nytt att fylla krukan med…

.

.

Det var det tråkiga, nu till det roliga 🙂

.

.

Tadamm! Mina nya lagg som står där och väntar på att testas på fredag. Jag är så spänd! Mina gamla var 15-16 år gamla, så det var hög tid att spotta upp sig några hack. Dels så har det förstås hänt en del på skidfronten de senaste 15 åren och dels så var mina skidor ganska slut. Inget fel på dom eller så men oj vad välanvända de är. Vi åker ju flera veckor varje vinter och det sliter såklart. Det var det, och lite mer överraskning, som en ny jacka här, nya Oakley goggles här och en ny hjälm, jag skrev om tidigare här

.

.

vardagsrum-3

Skidorna Völkl Yumi finns här

.

.

Nej kär vänner, nu är klockan halv åtta. Kvällens handbollsmatch är snart slut (är det EM som pågår eller?), Lillan sover hos en kompis och jag och Magnus är själva. Vi var och tränade tillsammans sen eftermiddag och när vi kom hem duschade jag och gjorde mig iordning. Ni vet, extra fina kläder, smink, klackar och hårfix, trots att vi bara ska vara hemma. Vi har beställt mat från K9 och vinet står på värmning (vi hade ingen öl hemma, annars föredrar jag det till råbiff), mysig och romantisk kväll på tu man hand väntar. Hoppas att ni har det fint ni också!

.

.

vardagsrum-2

Innan träningen idag planerade jag lite inför veckan. Träningsläderna kommer från Stronger här och är enligt mig de bästa som går att få tag på!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: