Istället för plånbok

Innehåller annonslänkar

ideal of sweden

.

.

För ett par år sedan slutade jag att använda min plånbok. Jag hade aldrig några pengar i den, utan bara några kort och en väldig massa onödiga kvitton och diverse papperslappar. Resultatet när jag slutade med plånboken blev att jag aldrig visste vart jag hade mina kort… ibland låg de i väskan, ibland i en jacka, och inte sällan på bänken i köket. Inte särskilt praktiskt, så förra sommaren köpte jag mig en mycket liten plånbok, eller en så kallad korthållare som jag älskar!

.

.

Nu har Lillan fått sitt första bankkort och det är dags att börja lära sig att hushålla med pengar osv. Klart att hon också ska ha en korthållare. Den här tyckte jag passade henne så den fick hon av mig. Men nu såg jag att Ideal of Sweden hade kommit med en ny variant korthållare, en som är magnetisk och sätter sig fast på telefonen, det verkar ju smart eller hur? Den här svarta i croco var fin tycker jag. Snyggt också med matchande skal till telefonen (finns här).

.

Just nu har Ideal of Sweden 3 för 2 på allt här och du får alltså den billigaste prylen gratis. Det är inte så dumt, och vet du inte vad du ska välja som 3e grej, så kan jag alltid tipsa om en extra sladd här som är hela 2 m, den gillar jag!

.

.

Skärmavbild 2020-01-15 kl. 21.06.31 Skärmavbild 2020-01-15 kl. 21.11.13

..

 

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: