En dag på stranden och lunch på Surflogiet

Innehåller annonslänkar

gotland-23

.

.

Jag förstår verkligen att människor som är uppvuxna vid havet har svårt för att flytta till inlandet, för åh vad havet är magiskt. Hade en liten förhoppning om att kunna ta ett dopp någon av dagarna på Gotland, men det var inte aktuellt. Hade nog iofs kunnat bada igår, för då var det så varmt där mellan sanddynerna, men då hade jag inga badkläder på mig utan var rustad för promenad längs havet tillsammans med tjejerna Tina, Katarina, Ulrica och Helena.

.

.

gotland-22 gotland-24

.

.

Vi bodde hemma hos Tina vars hus låg ett par minuters promenad från havet och den välkända strandeen Tofta. På söndagen tog hon oss med till hippa Surflogiet som låg en bit bort efter stranden. Så collt ställe där vi mättade våra magar med kanske den godaste burgaren jag ätit någonsin. Allt i den var närproducerat och från – Gotland!

.

.

gotland-25 gotland-26 gotland-27 gotland-29 gotland-28

.

.

Fy fasiken vad jag skulle vilja hänga på det stället tillsammans med Magnus en varm sommarkväll!!! Känns som att vi får ta och planera in det till nästa sommar.

.

.

gotland-34

Jackkofta från Busnel (bästa plagget jag har tror jag), topp 100 år gammal, fuskskinnbyxor från förra året (finns ett par snygga på Åhlens för 399 kr här). Väska Louis Vuitton vintage köpt här.
(klickbara annonslänkar ↑)

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: