Det har vi gjort i helgen

gotland-21

.

.

Som bloggare, influencer, kreatör eller vad man nu väljer att kalla sig så jobbar man väldigt mycket ensam. ”Jobbarkompisar” har man på sin höjd på nätet (om man inte bor i Stockholm och är ett helt kompisgäng som bloggar tillsammans) men väldigt sällan under samma tak dagligdags. Det är också en av anledningarna till att alla inom den här branschen är självlärda.
-.

.

Man har liksom själv fått tagit klura ut och lärt sig hur allt fungerar. Och med allt menar jag sådant som hur man stylar, tar bilder, skapar en blogg i Word Press, kopplar sin blogg till ett bra statistikverktyg, lär sig att förstå vad som funkar och vad som inte funkar, får maximal spridning, hur man kan tjäna pengar, hur man startar bolag osv osv. Det finns liksom inga utbildningar att gå utan det är trial and error som gäller.  Eftersom det är så blir det så himla viktigt att då och kalla samman till workshops, konferenser och liknande. Man måste helt enkelt träffas på riktigt och lära av varandra. Dumt att uppfinna hjulet själv varje gång liksom...

.

.

gotland-20

Helena (kolla hennes underbara klänning ♥ (annonslänk) Ulrica, Katarina och Tina, och så jag bakom kameran, vilket gäng!
(klickbara länkar)

.

.

Den här helgen har vi bland annat diskuterat redigering och presets, dvs en typ av filter som tex Ulrica lägger på sina bilder, vi har sminkat oss för bästa effekt på bild, vi har gått igenom Google Analytics som är ett statistikverktyg, vi har fotat och fotat och redigerat och diskuterat annonslänkar och samarbeten osv osv. Men vi har också skrattat hejdlöst så tårarna sprutat, ätit och druckit vansinnigt gott, och så har vi fått se Visby och den västra sidan av Gotland. En helt magisk helg alltså. Vi har lärt oss så mycket av varandra och vi har planerat så mycket bra och spännande grejer för framtiden. Vänta bara ska ni få se!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: