Att jogga på nya platser

gotland-14

.

.

Godmorgon, från Gotland, för den som har missat att jag är där.

.

.

Alltså så trevlig ö, tänk att det skulle ta 47 år för mig att ta mig hit. Märkligt! Gillar verkligen att vara här off season, ja nu har jag ju inget att jämföra med men jag tilltalas verkligen av lugnet, och när jag lyssnar på de som bor här, och de som varit här mitt i sommaren, så förstår jag att det är typ lite crowded här då.

.

.

Skärmavbild 2019-09-21 kl. 18.47.21 gotland-17

.

.

Det var allt annat än crowded här igår när jag tog en uppfriskande morgonjogg vid havet. Det var typ bara jag, vinden och vågorna där. Så himla härligt. Hade en tanke på att springa, bli svettig och hoppa i plurret en snabbis, men det var inte aktuellt. Burrr, det blåste friskt och jag gissar att det inte var mer än 13-14 grader i luften.

.

.

gotland-16

Bästa träningstightsen från Stronger och vita löparskor från Stadium. Vinröd collegetröja från Rodebjer.
(klickbara annonslänkar)

.

.

Jag joggade hem till mina vänner i huset istället och fick en god frukost när jag kom fram. Nu har jag joggat på alla platser jag besökt sedan i mars i år, det har blivit några platser. Kan verkligen rekommendera att göra det, eller åtminstone ta en längre promenad när man besöker nya platser. Finns inget bättre sätt att se och uppleva omgivningarna tycker jag. Joggar man hinner man se lite mer och kommer lite längre på kortare tid (of course) hehe!

.

.

gotland-19

.

.

Ha en fin söndag, det ska jag ha!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: