Landat på Gotland med 4 fina tjejer

Innehåller annonslänk till Lindex

gotland-9

Mysig polotröja här

.

.

Halloj

.

.

Resan gick bra och vi är på plats. Ett gäng underbara tjejer som man bara inte kan sluta ”babbla och bubbla” med. Hehe, ”babbla och bubbla”, det känner ni säkert igen från Katarina, det känns som hennes uttryck 🙂

gotland gotland-2 gotland-3

.

.

Har ni kommit på var jag är? Någon känner säkert igen sig…

.

.

gotland-11

.

.

Ni som inte hade knäckt nöten innan, gör det säkert nu när jag visat den här bilden på det ikoniska Creperiet i… Visby. Jag som aldrig varit på Gotland har äntligen landat här. Högt ställda förväntningar som redan införlivats. Så himla fint här, och tillsammans med Tina, Ulrica, Helena och Katarina ser jag fram mot att se mer av den här fina ön som varit en vit fläck på min karta i 47 år.

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: