På resande fot

Skärmavbild 2019-09-20 kl. 06.46.17

.

.

Godmorgon!

.

.

Packar i vanlig ordning i sista minuten, men det går bra det med. Bara att se till att man har tvättat allt så brukar det lösa sig 🙂  Dessutom har jag ägnat, säkert en timme, i natt när jag vaknade alldeles för tidigt, åt att gå igenom i huvudet vad jag ska packa ned.

.

.

Nu måste jag skynda mig, så ni får helt enkelt ha överseende med den inte jätteroliga mobilbilden idag. Lovar att göra ett nytt inlägg, och berätta var jag är, så snart jag satt ned tassarna på marken vid min resas destination.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: