September necessities

Innehåller annonslänkar

Skärmavbild 2019-09-19 kl. 07.23.23

Porslinsburk med lock, Ellos // varm och go parkas , Stadium// strumpbyxa med stöd, Lindex // mobilskal zebra, Ideal of Sweden // stövletter 549 kronor!!! Campadre // Brun utan sol gradvis effekt, Lyko // kalciumtillskott , Apoteket // inneskor ballerina, Flattered // örhängen Lugot // ansiktsmask  Foreo

(klickbara annonslänkar)

.

.

Ny säsong och nyheterna trillar in i butikerna. Det finns inget som säger att man måste handla bara för att det blir ny säsong, men när du gått igenom det du redan har och upptäckt att det faktiskt saknas en del grejer, ja då kanske det finns något från min önskelista som kan passa även dig.

.

.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: