Vilken vanemänniska man är ändå

I annonssamarbete med Albarla

albarla-17

.

.

Snabb leverans och ändå hann jag inte få dem innan jag åkte till Gotland, grrr, beställde alldeles för sent när krämerna redan var helt slut. Hade inte ens någon gammal slatt av någon annan ansiktskräm hemma så det blev till att använda vanlig hudkräm i ansiktet i helgen. Kändes inte så bra (tänk att det var det ända jag använde förr!!). Fick låna en kräm av ett bättre märke av Ulrica i lördags i alla fall. Den kändes jättebra den med, men saknade krämerna från Albarla som jag blivit van vid att använda (vilken vanemänniska man är ändå). Min nya uppsättning med ansiktskräm och ögonkräm damp ned i brevlådan igår så ordningen är nu återställd och jag fortsätter att använda dem som innan.

.

.

Om du redan använder Albarla, eller är nyfiken på produkterna och vill testa, kan du använda koden partner30288 och få 25% rabatt på din nästa beställning! Här kommer du till kitet jag använder.

.

.

Skärmavbild 2019-09-24 kl. 09.22.16

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: