Snart ut på vift igen med de här underbara tjejerna…

2

.

.

Halloj

.

.

Så var det vardag och jobb och den vanliga rullen igen. Trevligt det också, men jag är nog en ”ledigmänniska” om det finns sådana, haha! Jag minns att jag och en kompis som är läkare diskuterade jobb/karriär vs hemmafrutillvaro för många år sedan. Jag vidhöll att jag skulle älska att vara hemmafru, medan hon menade att hon skulle dö av tristess. Hon var också övertygad om att jag snabbt skulle tröttna på att vara hemmafru om jag skulle ta på mig den rollen. Men vet ni vad. Idag har det gått ungefär 20 år sen vi hade den där diskussionen och jag är fortfarande helt övertygad om att jag skulle älska att vara hemmafru… Nu har jag ju inte den möjligheten så det är inte ett alternativ, men jag mår ju vansinnigt bra när jag är ledig om man säger så, hehe!

.

.

Apropå ledigt så är det snart dags för det igen, för om bara 3 veckor reser jag bort några dagar med de här sköna damerna. Ni vet de jag var på Gotland här med i höstas. Tina, Katarina, Helena och Ulrica. Det ser jag fram emot, men fram till dess – jobba, jobba och jobba!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hallå! Ja det är ju snart dags!!! Ska bli superkul att komma till ett vintrigt Sverige, längtar efter snö och efter er tjejer. Vi hade det så himla trevligt sist.
Dina skinnbyxor är de äkta eller fejk? Snygga var de iallafall.
Kram Helena

Gilla

Ååå jaaa va härligt det ska bli! Andas fjälluft och dricka bubbel i ditt lilla slott ❤ längtar längtar..
Kraaaaaaam

Gilla

Jaaaaa jag instämmer med er andra! Det ska bli så himla roligt att få umgås med dig och övriga tjejer igen. Hoppas att veckorna rasslar på snabbt nu för jag längtar också!!! Kramar och lycka till med Göteborgsjobbet. Kramar ❤ //Tina

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: