Effektiva dagar i Göteborg

göteborg

.

.

Godmorgon

.

.

Tidig uppstigning idag med tågavgång 06.11. Phuuu! Hade gärna sovit några timmar till, men se det går inte alls, för idag jobbar jag i Göteborg. Sitter på tåget och är strax framme vid stationen där jag blir upplockad av en ”badrumskille”. Idag ska jag nämligen välja kakel, kranar, badkar, handdukstork, krokar, golvbrunn osv. Det ska bli kul. När det är klart hoppar jag på tåget hemåt igen. Det går faktiskt oerhört smidigt att ha jobb som pågår nere i Göteborg. Sitter på tåget i sammanlagt 8 timmar de dagar jag är där. Dvs 8 timmar ostört jobbande framför datorn + det jag gör i Göteborg. Snacka om effektiva dagar!

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Jag säger också Phuuu fastän jag får ligga kvar i sängen så länge jag vill. Lycka till med allt du tar dig för 😘

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: