Att grotta ned sig fullständigt i ett badrum

göteborg-3

.

.

Japp så var man tåget hemåt igen och dagen har varit toppen. Blev upplockad på centralstationen av Peder på Mölndals Kakel & Marmor och så drog vi iväg ut till Mölndal där han har sin butik Rockstile Kakel & Klinker. Där har vi sedan hängt hela dagen och vänt och vridit på kakelplattor och stenblock. Vi har tittat på kranar och badkar, mätt och funderat, bläddrat i kataloger och ringt ut till bygget. Det är så sjukt mycket beslut att fatta, detaljer att ta hänsyn till osv osv. Men nu, efter 6 timmar intensivt arbete har vi nog lyckats knyta ihop de flesta trådarna och badrummet kommer att bli så snyggt!

.

.

göteborg-4

.

.

Helt galet så mycket olika stensorter det finns!! På Stencentrum hade de så mycket sten så jag visste knappt vart jag skulle börja. Ute på lagret radade stenblocken upp sig i oändliga rader av marmor, skiffer, granit, kalksten och typ 100 varianter till. Hittade tillslut en variant som jag hoppas att min kund kommer att gilla…

.

.

Nu är jag så trött att ögonen går i kors. Snart hemma och det ska bli så skönt!

.

.

göteborg-7

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: