Kände mig som en prinsessa på välgörenhetsfesten

.

.

Godkväll

.

.

Åhhh, jag är så happy ikväll. Här ligger jag i en nytvättad pyjamas nedbäddad i en säng som är ren in på bara stommen. Varenda textilier i hela huset doftar nytvättat (i blå Comfort som fått fladdra i vinden). Hur härligt är inte det? Alla tre sofforna, mattor och alla kuddar och plädar är nu genomgångna, och imorgon ska jag städa resten av huset när jag lämnat Lillan på skolan. Bra början på höstterminen va?

.

.

Alldeles nyss plingade det till i datorn och så landade de här bilderna i min inkorg. De är från i lördags när vi var bjudna på välgörenhetsfest hos min kompanjon Katta och hennes man Mattias i Örebro. En fantastiskt rolig fest som inbringade hela 10 800 kr till Cancerfonden. De hade ordnat det så otroligt fint och både jag och M hade fantastiskt roligt kvällen lång. En fest att leva länge på nu när vi går mot kallare mörkare tider.

.

.

Bilderna är tagna av Tina, Home2Tiny, en alldeles förtjusande kvinna vars blogg och instagram jag kikat på i flera år. Hon och hennes man var också på festen och vi satt med dem under middagen. Härliga människor och så duktiga på att fotografera, båda två ♥

.

.

.

.

Det var så himla roligt att få klä upp sig och göra sig fin så här sista helgen på semestern. Kändes liksom som en fantastiskt fin avslutning på en underbar och avkopplande sommar. Klänningen kommer från By Ti Mo och finns HÄR hos Boozt, samt i en enklare variant HÄR och en knäkort variant HÄR (de två sista är minst lika fina och kanske till och med lite mer användbar än min långa). Kände mig som en prinsessa i det svepande tygerna och ja, jag älskar den verkligen!

.

.

..

..

Nu är det natti natti för min del!

.

.

∼ det här inlägget innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Pssst, klicka HÄR så hittar du fler inlägg i den här bloggen!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: