Price per usage och tweedkavaj till prinsessklänning

.

.

Hemma i Vässan igen

.

.

Magnus och flickorna har åkt iväg för att storhandla inför veckan och jag har packat upp den lilla packningen vi hade med oss. Gud vad skönt det är nu när vi typ har allt där uppe och inte behöver packa bilen proppfull varje gång vi ska till fjällen. Det har jag sagt från dag A när vi började planera för bygget, att ”jag ser fram mot den dagen då jag bara behöver en weekendbag med mig när vi ska upp till huset”. Vi är där nu och det är toppen. Skulle förresten gärna ha en sådan HÄR från Dagmar att packa i nästa gång! Så himla smidigt att sticka iväg över en helg sådär spontant utan att det blir så mycket mäck med packning och upp-packning och sådant.

.

.

Jag har jobbat i bilen nästan hela vägen hem så nu ska jag faktiskt ta och gotta mig med några magasin jag köpte uppe i Lofsdalen. Hann bara läsa några sidor av denna innan jag somnade på soffan igår, haha! Ser ni att det är min fina klänning, som jag visade HÄR som är på framsidan? Aldrig hade jag tänkt att man kunde ha en brunaktig tweedkavaj till den. Har mycket kvar att lära om mode kan man säga! Men om jag nu skulle vara sådär cool och matcha klänningen med en tweedkavaj skulle jag vilja ha den HÄR superclassy kavajen från Polo Ralph Lauren. Goschhh vad den skulle vara snygg till en hel rad outfits den här vintern. Priset är något för juicy för mig, men å andra sidan skulle man kunna ha den livet ut och då blir ju PPU (price per usage) ändå ganska lågt, eller hur? Försöka duger, blink!

.

.

∼ inlägget innehåller reklamlänkar till boozt.com ∼

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: