Lugn början på hektisk vecka

.

.

Godmorgon

.

.

Hoppas ni har haft en riktigt fin helg, det har jag. I fredags morse lämnade vi Lillan i skolan och så drog Magnus och jag iväg till fjällen och vårt hus i Lofsdalen (nu lämnar vi det där tramsiga M bakom oss, eller hur?). I lördags var det ”städdag” här uppe på fjället och vi hjälpte till att plocka skräp i hällande regn. Hahaha, ja där var vädergudarna verkligen inte med oss, men vi körde på ändå och fint blev det. Nya skoterleder skapades och sly röjdes, och frisk och härlig fjälluft fick vi i oss i alla fall.

.

.

.

.

Nu sitter jag här och jobbar lite innan det är dags att packa ihop för den här gången och åka hem. En fullspäckad arbetsvecka ligger framför mig så nu ska jag njuta in i det sista av lugnet i huset här innan vi hoppar in i bilen.

.

.

Önskar er en riktigt fin måndag!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: