Riktigt snyggt lip gloss

Innehåller reklamlänk

.

.

Fick ett par frågor om mitt lip gloss, så tänkte att jag kan tipsa om det här, för det är verkligen jättefint och har en skön konsistens (viktigt tycker jag). Så länge jag kan minnas har jag köpt Lancomes Juicy Tube, men den slutade de av någon outgrundlig anledning att tillverka för några år sedan, och sedan dess har jag hattat runt mellan lite olika varianter, med varierat resultat.

.

.

Förra veckan när jag var i Göteborg slank Tilda och jag in på NK och bad en expedit på sminkavdelningen om hjälp. Hon visade läppoljor, som tydligen är väldigt populärt, och en rad olika gloss. Jag föll för det här från Bare Minerals. Jag har färgen Imagination. Färgen passar mig perfekt och så gillar jag verkligen konsistensen, inte klibbigt utan mer mjukt och så sitter det väldigt bra. Det har ingen smak heller vilket är bra. Gillar inte när det smakar. Blir ju jättekonstigt när man tex ska dricka något.

.

Finns här hos Cocopanda för 245 kr

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: