Från blond till brunett

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex 

.

Tröja här och byxor här (Lindex) och bästa ”brun-utan-sol-sprayen” finns här (Lyko, 20% rabatt fram till 28 feb, skynda fynda, du blir inte besviken, den är bäst!)

.

Hello!

.

.

Sicket busväder det var igår, hugaligen, jag var allt annat än sugen på att åka ut till stallet igår kväll. Meeen som alltid, när man väl är där så är det sååå roligt! Tilda och Iia har kommit igång riktigt bra efter sjukdom och vila så det är nästan lite synd att vi ska åka till fjällen nu. Men men, vi har hela våren på oss att träna, och nu blir det bara skönare och skönare med ljusare kvällar och snart också barmark och allt vad det innebär när man håller på med hästar.

.

.

Idag har jag dock mest jobbat hemma. Bara en promenad med en kär gammal vän sedan 42 år tillbaka i tiden. Galet ju! Vi blir liksom 50 år i år och har hållit ihop sedan vi var 8. Otroligt så mycket vi upplevt tillsammans. Bland annat åkte vi jorden runt när vi var 19. Så mycket minnen från den resan.

.

.

.

.

Vi besökte Thailand och Singapore, och backpackade oss runt i Australien i några månader. Vi tog dykarcertifikat vid Barriärrevet och bodde på en fårfarm mitt ute i ingenstans i Queensland. Vi såg alla storstäder och hängde med andra backpackers och såg allt man ska se som turist och vi hade såklart sååå roligt.

.

.

På den tiden blonderade jag håret i tid och otid, men man kan på bilden lätt se att jag liksom var blond i original också. Här hade vi rest i månader, och inte varit i närheten av en frisör på länge, och ändå är jag så ljus. Vad hände sedan liksom? Titta på den första bilden. Mitt hår idag. Jag är ju helt mörk sedan några år tillbaka då jag slutade bleka och/eller färga!

.

.

Tiderna förändras liksom och gud så unga vi var Anna!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: