Fina lampor till bra priser hos HM

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för HM

.

.

Godmorgon!

.

.

Redan onsdag och tiden går rasande fort. Har så mycket att göra innan sportlovet, och imorgon är jag i Göteborg hos kunder hela dagen, så idag blir det jobb-race som heter duga. Började morgonen med att leta efter små lampor som ska hänga över en köksbänk, utan överskåp, i ett kök, i ett stall som jag inreder. Kollade HM Homes utbud och hittade flera godbitar som jag kände att jag bara måste dela med er. Men alltså titta bara vilka finingar. Svenskt Tenn-känsla över både den plisserade och vägglampan (utan att vara direkt fuskiga kopior, som jag inte gillar). Och de andra två, mässing, riktigt glas och riktigt marmor för såpass liten peng. Gilla på det!

.

Lampa grön/mässing här // plisserad lampa här // vägglampa här // bordslampa glas och mässing här

.

.

Nu ska jag jobba vidare här!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: