En härlig söndag med frisk luft och magisk brunch

Innehåller reklamlänkar

.

.

Och vips så var den här helgen till ända. Vädret har varit helt underbart och det har vi utnyttjat till max. Långpromenad både igår och idag, och tur är väl det för hjälp vad vi har ätit mycket! Igår blev det buffé på Rosegarden, fräsch asiatisk mat, till lunch och maxad charkbricka hemma till kvällen.

.

.

.

.

Efter långpromenaden vid lunch idag tog jag en skön dusch och dressade om för restaurangbesök. Blev inte alls det jag tänkte ha på mig, det jag visade igår. Jag hade inga bra skor till de där byxorna så det ”sket sig” skulle man kunna säga. Tog ett par andra byxor med resår i midjan. Mina fuskskinnbyxor, som jag använt sååå himla mycket, så jag känner att jag skulle vilja investera i de här som ser likadana ut, men är i riktigt läder.

.

.

Måste bara tipsa om det här. Min väska, som knappt syns där på axeln, är ett vintagefynd från Louis Vuitton, nu finns det en vintage här hos Miinto. Suverän väska vill jag lova, helt perfekt storlek. Här finns förresten fler LV vintage väskor, plånböcker, skor och allt möjligt. Fyndläge!

.

.

Magnus hade bokat bord på K9 för brunch tillsammans med barnen (haha, ”barnen” som är 27, 25 och 14 år i år). Det var så mysigt och maten var i vanlig ordning magisk. Massor av fiskrätter och skaldjur i olika former. Mina favoriter var ostronen, både de färska och gratinerade, havskräftor, olika röror, ägg Benedict, fiskgryta och för att inte tala om alla deserter. Crème brûlée, pistage-glass med havssalt, saffrans-rulltårta etc. Så hiiimla gott alltsammans!!! 475 kr/person, för all den maten som serverades där, det måste jag säga är otroligt prisvärt. Jag menar bara ett litet ostron kostar ju typ 40 kr styck annars på restaurang… Kan alltså varmt rekommendera söndagsbrunch på K9 i Västerås 🙂

.

.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: