Kläder som inte sitter åt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex och Kappahl

.

.

Hej hej!

.

.

Snopet, igen, att vakna upp till ett helt vintervitt landskap i morse. Vackert förvisso, men jag var mer inne på vår nu, haha! Lite tidigt kanske, det är ju ändå bara februari och vi har inte ens haft sportlov ännu. Apropå sportlov, nästa vecka åker vi upp till Lofsdalen! Gud så härligt det ska bli och gud vad jag längtar efter vårt hus där uppe. Jag har inte varit där sedan i juli. Det är ju inte klokt, så länge har det aldrig varit mellan gångerna. Magnus har varit upp några gånger däremellan men jag har varit hemma med Tilda eftersom vi inte haft någon hjälp med vår ponny. Nu har vi skaffat en skötare som vi känner att vi tryggt kan låta ta hand om henne medan vi är borta.

.

.

Nåväl, har lite jobb kvar att göra innan jag checkar ut för semester. Imorgon ska vi också fira Magnus födelsedag med en härlig brunch på K9 tillsammans med flickorna. Det ser jag fram mot. Vi har knappt varit ute på restaurang sedan pandemin startade, i alla fall inte med hela familjen. Köpt en ny blus och ett par nya byxor för just det tillfället. Suuupersköna båda två. Av någon outgrundlig anledning sitter stora delar av min garderob förfärligt tight just nu, och det är så sjuuukt oskönt. Så de här svassiga plisserade byxorna med resår i midjan och den här silkiga storskjortan i satin var precis vad jag behövde för att känna mig fin och bekväm, och helt ok med att äta allt jag är sugen på imorgon, hehe! Finns verkligen så mycket snygga storskjortor nu, och jag har blivit helt hooked på det , så bekvämt. Hittat flera fina här.

.

.

Ha en fortsatt fin lördag så hörs vi snart igen!

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: