Grattis älskling!

.

.

Idag fyller han år, min stora kärlek och bästa vän. Han som gör mig till en bättre version av mig själv. Han som är världens bästa pappa till sina 3 flickor. Han som fortfarande efter 19 år får mig att känna mig knäsvag och nykär. Jag är inte något stort fan av utsvävande offentliga kärleksförklaringar i sociala medier, lustigt nog får jag alltid en känsla av att det är något fishy med det, så jag stannar där. Han vet, och det är det enda som betyder något.

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: