Spännband runt huvudet och minnesförlust – man kan ha roligare

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för HM

.

.

Hello!

.

.

Hur står det till med Frk Köhl då? Jo men tackar som frågar, tyvärr har jag haft bättre dagar. Mår rätt skitdåligt faktiskt. Var iväg till vårdcentralen igår och tog tyreoideaprover eftersom jag tror att det är det som spökar. Kanske är det dags att korrigera Levaxindosen? Väntar på svar och så länge får jag dras med spännbandet runt huvudet, frusenheten som håller på att ta död på mig, tröttheten, minnesförlusten och oförmågan att koncentrera mig. Ja ni hör ju, man har ju haft det roligare…

.

.

I övrigt är det ju skönt att det är fredag imorgon, och ljusare börjar det bli på eftermiddagarna också. Bara en sådan sak gör ju att allt känns roligare, inte sant? Och så är ju alla restriktioner borta också, jippi! Nya myskläder har jag också, det är inte dumt!

.

.

.,

.

Världens skönaste mjukaste varmaste mysbyxorna i kashmir från HMs Premium Selection här till en tjej som frusit konstant sedan i november. Jag kommer att leva i dessa nu och funderar allvarligt på att köpa samma sort i beige också. Otroligt vad ett par varma byxor gjorde mycket för värmen i kroppen i övrigt. Trodde aldrig att jag skulle kunna ha en silkig skjorta på mig en hel dag utan att frysa tuttarna av mig, men jodå. Med varma goa byxor blev helt plötsligt skjortan (som finns här för bara 249 kr ) ett helt ok klädval. Annars är det bara ull och tjocka tröjor som funkat för mig de senaste månaderna. Så fruktansvärt frusen.

.

.

Nej nu ska jag sova så hoppas jag att jag mår bättre imorgon!

.

.

Kram Helena

,

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: