Inställda aktiviteter och vi sparar oss inför detta…

.

.

Godmorgon!

.

.

Så kör vi lite ”vardag” mellan helgerna då. Egentligen skulle vi ha åkt till Göteborg igår för 4 dagars handbollsfest i form av Norden Cup. Men som mycket annat i dessa tider blev det inställt i sista sekund så vi blev kvar hemma. Såklart stor besvikelse för tjejerna som har laddat hela hösten inför detta. Men det är som det är och ingen idé att deppa ihop för det. Det kommer fler Norden Cup längre fram får vi hoppas. Jaha, vad gör man då bäst med mellandagarna när det inte blev något Göteborg? Vi hade kunnat åka till huset i Lofsdalen förstås, men där är det ingen snö ännu. Backarna är öppna med konstsnö, men i terrängen finns inget, eller i alla fall väldigt lite så vi spar på det till lite längre fram i vinter. Med tanke på vårt kommande äventyr med lägenheten i Palma som blir klar till sommaren så är det fiffigt att spara på semesterdagarna också. Ja, jag gör ju som jag vill, och kan jobba vartsomhelst på jorden, men Magnus är lite mer begränsad även om han också är tämligen flexibel. Känner på mig att vi kommer att spendera gaaanska mycket tid där nere när vi väl flyttat in så många sparade semesterdagar är toppen att ha i bagaget.

.

.

Vad ska vi ta och hitta på här hemma nu då? Jo men för sjutton, nyårsafton på fredag ju och vi ska fira det här i Villa Skogsbrynet med vänner. Känner mig så taggad på att fixa rolig fest med god mat och fin dukning och allt annat runtomkring. Sist i firade nyår här hemma, 2020, innan Corona-skiten slog till, blev det turbofixande på bara någon timma innan gästerna kom. Vi satt fast i snö och is i Lofsdalen när vi skulle åkt hem dagen innan nyår och fick köra på nyårsaftonen istället. Landade i Vässan vid 16.00 och gästerna kom redan 18.30… Men det blev ett hejdundrande kalas ändå och när jag tittar på bilderna i inlägget från den dagen blir jag lätt imponerad av dukningen och fixet Lillan och jag fick till på ”no time”. Alltså Studio 54, släng dig i väggen! Kolla här hur maxat det var 🙂

.

.

Missa inte tipsen och recensionerna längst ned

.

.

Vad händer mer under mellandagarna och vinterlovet? Jo på torsdag bjuder mamma med mig och syster yster på teater. Åh vad mysigt det ska bli. Älskar att gå på teater och det var så länge sedan nu. Amadeus går här på Länsteatern i Västerås och det är den vi ska se. Riktigt kul! Och det är inte slut med det, för lagom till att vi hoppat ur nyårspartystassen och huvudvärken lagt sig (får alltid huvudvärk när jag dricker alkohol, oavsett mängd), är det dags för mig och Tilda att putsa fjädrarna igen och parta loss på Ryttargalan. Min kund Malacon bjuder med oss och det ska bli så himlans skojigt. Ni som läst bloggen tidigare kanske minns att Malacon blev Årets Nystartare på Guldstänk 2020, och att jag var bjuden att gå på Galan med dem. Tyvärr blev ju galan inställd då till alla vår besvikelse. Men nu då, äntligen blir det lite gala igen! Och vad 17 har man på sig då då… Hade köpte en second hand klänning till Guldstänk, men tror banne mig att den blivit för liten… Hur har den kunnat krympa bara av att hänga i garderoben tänker jag??

.

.

Ja, men i övrigt blir det lite jobbfix och stallet en massa förstås. Underbart att kunna vara där dagtid. Vinterhalvåret är ju annars ganska mörkt när det kommer till stallet och ridning. Hinner ju typ aldrig ut innan det blivit mörkt under vardagarna.

.

.

Vad gör ni då mina vänner? Har ni städat ut julen eller suger ni på karamellen ett tag till? Verkar som att allt fler har väldigt bråttom att få ut både julgran och annat pynt. Har annandagen blivit det nya tjugondag Knut kan man undra? Själv håller jag nog i bort åt trettondagen i alla fall.

.

.

Du, förresten, vill du läsa tidigare inlägg i den här bloggen kan du klicka här, då kommer du till hela flödet som man missar om man kommer in via Facebook (men kolla tipsen här längst ned först vetja 😉 ).

.

.

Kram Helena

.

.

5 st dagens tips med reklamlänkar!

.

Smink, hår och hudvård och typ andra förbrukningsartiklar är ju det bästa att handla på rea. Där finns liksom pengar att tjäna på riktigt. Skulle ju köpt förr eller senare ändå liksom. Själv passar jag på att bunkra dessa produkter från Cocopanda. 20-40% rea skojar man liksom inte bort!

1 Världens bästa mascara, har du inte provat måste du göra det, jag kommer aldrig mer köpa någon annan dyr variant (köpte Lancome i 35 år innan), denna är överlägset bäst med tunn fin borste och perfekt konsistens, håller hur länge som helst och smular inte. Kostar 89 kr med 40%rabatt. Finns här

2 Olaplex hårkur. Används 1 ggr vecka och stärker håret så att det märks. När jag testade Olaplex första gången fanns det bara hos frisörer och kostade typ 700 kronor för en kur om jag minns rätt. Nu gör jag det själv hemma och den här kostar bara 255 kr med 20% rabatt. Räcker i månader…

3 Yves Saint Laurent parfym. Doftar magiskt! Fick den i present av Magnus för länge sedan och älskar den. Min är slut och perfekt att fylla på med en ny nu när den finns för 531 kr med 25% rabatt här

4 Mjuk härlig, hållbar, läppglans med liiite rosa pigment. Finns här

5 Ida Wargs brun utan sol. Sprayflaska som räcker hur länge som helst och ger en perfekt diskret bränna (INTE solbrun a la 90-talet, hahaha). Klarar inte av att ”se brun ut”, men vill inte gärna vara genomskinlig heller. Denna är precis perfekt och kostar bara 119 kr med 25% rabatt. Finns här

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: