Annandagen hos oss

.

.

Jaha, så sitter jag återigen uppkrupen i soffan med fossingarna i fotvärmaren och datorn i knäet. Juldagen tuffar på och vi har både hunnit med att rida och äta sen lunch med Tildas systrar här hemma. Idag fick dock julmaten stryka på foten till förmån för sushi och poké bowls. Det är precis som att det händer något med sillen och köttbullarna och allt det andra på annandagen. Smakar liksom inte lika gott som dagarna innan…

.

.

Tilda och jag var uppe redan vid 9.00 i morse, vi hade kommit överens med Maya i stallet om att hoppa. Maya är duktig och erfaren och brukar hjälpa Tilda med just hoppningen. Vår ponny är bara 7 år och har inte hoppat så mycket så det är suveränt att Maya kan hjälpa till med utbildningen. Tilda har världens förtroende för Maya och vill inte hoppa om inte Maya är med.

.

.

På förmiddagen var det krispigt vitt och rejält kallt, men solen sken härligt så efter hoppningen tog vi en promenad runt gården. Det gäller bara att klä sig ordentligt så är det riktigt skönt att vara ute. Så glad åt vår fina ponny och all tid vi får tillsammans Tilda och jag. Varenda dag hänger vi i stallet hon och jag 🙂

.

.

.

.

När vi kom hem var Tildas storasystrar här och Magnus hade dukat och beställt hem mat. Bara för oss att slå sig ned i matsalen och hugga in. Jösses vad hungrig man blir efter några timmar i stallet.

.

.

.

.

Efter maten tog jag en varm dusch och hoppade i myskläderna innan jag parkerade här i soffan med datorn. Min vinterjacka har gått sönder på två ställen och jag har gått omkring med den tejpad i en månad nu. Suck så trist, älskar den där jackan… men nödvändigt med en ny, och japp idag slog jag till på mellandagsrean. Hittade precis vad jag sökte – en lång dunkappa med hela 50% rabatt. Min bästa kompis har snackat upp märket (Snoot) i många år så jag utgår ifrån att kvalitén är den bästa och att jag gjort ett grymt kap. Finns en hel massa dunkappor på rea nu och här är några av de jag hittade innan jag bestämde mig.

.

.

Reklamlänkar
Boohoo vit, finns i svart också, bara 720 kr (halva ordinarie!) här // Áhkká hos Ellos finns i flera färger, 25% rabatt här // Vila hos Miinto för bara 1260 kr här // Rodebjer, finns i svart också, nedsatt med hela 3000 kr finns här

.

.

Har ni sett att Emily in Paris kommit tillbaka med en ny säsong? Tilda och jag kikade på de två första avsnitten, men nja, kändes inte lika klockrent som första säsongen. Ska ge den en chans till strax. Perfekt att koppla av till en kväll som denna.

.

.

Bild från Netflix

.

.

Kram Helena

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: